Het team van Tandartspraktijk de Symfonie

Daan Masseur (BIG 19910538702) heeft na zijn studie in Amsterdam aanvullende opleidingen gedaan op het gebied van implantologie en lichte chirurgie zoals tandvleesoperaties. Daarnaast heeft hij praktijkstage gevolgd bij bijzondere tandheelkunde waarbij hij veel angstige patiënten heeft behandeld.
Na het opdoen van werkervaring als zelfstandig tandarts in een groepspraktijk in Amsterdam (2 jaar) en als medewerker in Duiven (ruim 6 jaar) werkt hij vanaf juli 2016 in zijn eigen praktijk ‘De Symfonie’ in Arnhem.
Vanzelfsprekend staat kwaliteit bij hem hoog in het vaandel, maar daarbij is er ook altijd ruimte voor een praatje en gezelligheid.

Adele heeft voorheen in twee andere praktijken in Nijmegen en Arnhem gewerkt. Zij is een fijne assistente zowel aan de balie als aan de stoel.

Margreet heeft in Amsterdam 1 dag in de week in de praktijk van Daan gewerkt en werkt hier nu aan de balie. Zij maakt de afspraken en beantwoordt de telefoon. Daarnaast beheert zij de sterilisatie ruimte en valt incidenteel in aan de stoel.

Nancy heeft al diverse jaren ervaring als tandartsassistente in verschillende parktijken en tandartsen, waaronder ook de tandarts van deze praktijk. Nu zij na een verblijf van enkele jaren in het buitenland is teruggekeerd wordt deze samenwerking in Arnhem voortgezet.

Amal is een rustige en vriendelijke assistente.