Het team van Tandartspraktijk de Symfonie

Daan Masseur (BIG 19910538702) heeft na zijn studie in Amsterdam aanvullende opleidingen gedaan op het gebied van implantologie en lichte chirurgie zoals tandvleesoperaties. Daarnaast heeft hij praktijkstage gevolgd bij bijzondere tandheelkunde waarbij hij veel angstige patiënten heeft behandeld.
Na het opdoen van werkervaring als zelfstandig tandarts in een groepspraktijk in Amsterdam (2 jaar) en als medewerker in Duiven (ruim 6 jaar) werkt hij vanaf juli 2016 in zijn eigen praktijk ‘De Symfonie’ in Arnhem.
Vanzelfsprekend staat kwaliteit bij hem hoog in het vaandel, maar daarbij is er ook altijd ruimte voor een praatje en gezelligheid.

Adele heeft voorheen in twee andere praktijken in Nijmegen en Arnhem gewerkt. Zij is een fijne assistente zowel aan de balie als aan de stoel.

Adele is preventieassistente en werkt intussen al jaren allround in deze praktijk.

Nancy heeft al diverse jaren ervaring als tandartsassistente in verschillende parktijken en tandartsen, waaronder ook de tandarts van deze praktijk. Zij werken al geruime tijd samen.

Joan heeft veel ervaring aan de balie alsook aan de stoel. Zij werkte voorheen ook met deze tandarts in Duiven en intussen al weer jaren in Arnhem.